27. august 2009

Kjempekamp av g13/14 i dag. Urædd-SIL 1 - 6

Noen ganger er det fantastisk morsomt å lede et lag i kamp. Etter seier forrige uke var vi ikke helt fornøyd. Mye feilpasninger og feil plasseringer i banen. I dag derimot ! Litt skisser før kamp og vips for en lærevillig gjeng. Lagdeler hang sammen, tok ut dybde for hverandre, plasserte seg i ledige rom og var tålmodige og pasninger kom oftere og oftere. Et eksempel: Vi sa slå langt nok bakfra på Martin(meget rask gutt). Ble gjort og vi var stadig fremme og mål 1 kom. Etter 15 min ble Martin skadd. Ikke slå langt da vi ikke har så raske folk da(Isak og Ådne). Så ble gjort. Flott spill gjennom midtbane med Joa og Kjetil. Guttene klarte å endre spillestil !!Isak scoret.

Et lag på banen. Bak hadde forsvaret med Kjetil Kolstad som sjef i midten full kontroll med meget gode Martin F i midt som brøt hele tiden først ! Preben og Nico storspilte på back med oppspill og flott ballbrytninger. Til og med overlapp ut i kampen! Samspillet mellom løps sterke Joa og Kjetil fungerte endelig. Joa løp og vant baller hele tiden. Kjetil "vant " rom på midten og var hele tiden spillbar og satte fine baller fremover. Leander og Andreas var på kant og spesielt Leander var rask og kom til mange gode innlegg ! Gaute var og på kant og gjorde jobben, men var i dag preget av sykdom. Fremme gjorde Isak, Martin og Ådne årsbeste. Ådne rolig og fin og var samlende oppspillpunkt. Slo gjennom flere ganger og ut på kant. Isak var på årsbeste både som spiss og kant. Andreas var spiss ut i 2 omgang og som i "gamle dager" var han lur foran kassa og etter en utrolig fin pasning fra Kjetil scoret han 6-1 målet. Målscorere var Martin S 2 stk , Ådne 2 stk, Isak, Andreas. litt morsomt er det jo når dommer kommer etter kampen og sier vi var gode og at spissen vår (Martin) var det beste han hadde sett på dette nivået de 26 årene han hadde dømt !! Han får dere ikke beholde sa han he, he. Gutta hadde det morsomt i dag og det hadde og vi på siden når vi ser slik flot fotball og glede og ikke et stygt ord !

Keeperen vår Viljar er en fantastisk keeper for oss. Tok det som var og hadde en feberredning men måtte gi retur og da kom målet. Denne redningen ser man ikke ofte. Kjempereaksjon i luften. Makan.

Joh og Rolf

Ingen kommentarer: