17. august 2009

Nok en cup!

Det er ikke mange ukene siden vi kom hjem fra Dana cup, men vi var likevel helt klare for en ny cup - Sparebank1 Telemark cup, som ble arrangert på Kjølnes forrige helg. Også i år overnattet vi ved Porsgrunn vid skole, men denne gang utvidet vi cupen med en dag, og "sjekket inn" på torsdag. Vi var riktignok ikke fulltallige da, resten av jentene kom på fredag.

I år overnattet vi i kantina sammen med et guttelag fra Kristiansand - vi hadde hver vår ende av en stooor kantine, så det løste seg helt fint.

I utgangspunktet hadde vi meldt oss på i J19 siden fire av jentene fra J19 var med på cupen. Det ble imidlertid ikke nok lag i denne årsklassen, så vi spilte i J16 med overårige. Flere av våre sentrale spillere, spesielt i forsvar, var enten syke, skadet eller bortreist denne cupen, så det var en utfordring å få satt sammen laget. Vi spilte i pulje med Fossum, Pors, Skidar og Gimletroll (Kristiansand), og dette er lag som spiller en divisjon over oss i serien. Det ble derfor mange tap denne cupen, men Siljanjentene henger aldri med hodet - spesielt ikke når vi er på cup!

Siden det er tredje året vi deltar på denne flotte cupen, og det er mange av de samme lagene som kommer år etter år, begynner jentene etterhvert å bli godt kjent med andre spillere. Så selv om vi ikke kom videre til sluttspillet på søndag, var det helt klart ønske om å sove over til søndag. Vi fikk også med oss den mye omtalte cupkampen mot Brann, der jentene var flaggbærere.

Absolutt en vellykket cup, tross labre sportslige resultater. Vi er nok ikke noe utpreget cuplag, av en eller annen grunn, men det tar vi igjen i serien! Pr i dag leder vi pulja, og skal ha første kamp i kveld mot Urædd - da skal vi vise hva som bor i Siljan J16!

Anita
Bilder her:

Ingen kommentarer: