16. august 2009

Dana cup 2009 - minner for livet!

"Cup er cup" er det noe som heter, og det ligger mye i det uttrykket. For J16 vil nok Dana cup 2009 være cupen der opplevelsene og inntrykkene stod i kø, og minnene dermed uendelig mange!

Vi var det eneste laget fra Siljan som deltok på Dana i år, og vi var 15 spillere og fem voksne som overnattet på skole. Vi var strålende fornøyde med både skolen og beliggenheten - fem minutter til sentrum og fem minutter til mathall og cupområdet, så vi kommer nok til å ønske oss tilbake til denne skolen igjen ved neste cup. Vi overnattet på et stort skoleområde sammen med mange andre lag, og det var derfor mange muligheter til å knytte nye vennskapsbånd, noe som også ble gjort. Og de aller fleste nye "vennene" var av en eller annen grunn av det motsatte kjønn ;-)

I tillegg til oss 20 "skolecampere" var det flere familier som la ferien sin til Hjørring denne uka. Det var stor stemning på kampene, og våre publikummere var absolutt med på å lage en fin ramme rundt cupen. Så takk til dere for flott innsats!

Vi spilte i en pulje med fire lag; to lag fra Sverige, Umedalens IF og Brommapojkarna, samt Molde. Vi tapte to kamper og vant en, og ble dermed nr tre i pulja, og med det var vi klare for B-sluttspillet. På torsdagen skulle vi møte Harken fra Danmark, på en særs regntung dag. Vi hadde så og si hele kampen, og alt spillet forgikk på vår banehalvdel - men vi klarte ikke å få ballen mellom stengene.... Så gikk det dessverre ikke vår vei denne dagen, etter at Harken klarte å få karra ballen over streken - med et nødskrik. Det ble en skikkelig nedtur for jentene, men som vanlig tok det ikke lang tid før stemninga var på topp igjen. Cup er tross alt så mye mer enn bare fotball!

Dette var siste gangen Silje Jenssen spilte sammen med oss, siden ho nå har flyttet til Kviteseid for å gå på skole. Vi hadde derfor en avslutning i klasserommet etter kampen, med tale og overrekkelse av gaver, og dette ble en følelsesladet time! Silje har bidratt med enormt mye både på og utenfor banen, og det vil merkes at ho har flyttet.

Det ble en uke full av gode opplevelser, nye venner, sterkere vennskapsbånd innad i laget, og med et stort ønske om å komme tilbake til denne flotte byen. En stor takk til alle foreldre som har bidratt med dugnader for at jentene kunne være med på Dana cup, faktisk uten å betale en krone! Og takk til Solfrid Tveitan, Turid Engrav, Anette Hagen og Marita Gurholt som ble med som ledere på turen. Spesielt takk til Marita, som har vært reiseleder, turoperatør og kasserer, og som hadde full oversikt hele uka - dette hadde aldri blitt så vellykket uten din innsats!

Etter en slik cup må vi selvfølgelig ha en mimrekveld, med utdeling av diplomer og lagbilder, og bilder på storskjerm. Og det blir helt sikkert noe godt å spise også;-)

Anita
Bilder her:

Ingen kommentarer: