14. april 2009

Knallstart på sesongen for a-laget!

Herkules2 – Siljan: 3 – 4
Det blei en jevnspilt kamp på kunstgresset på Herkules. Det stod tidlig 1 – 1 (før undertegnede var på plass). Doff hadde satt inn Siljans mål.
Siljanguttane virka slitne mot slutten av omgangen, og gamle Nilsen satt inn to mål for Herkules. I siste spilleminutt av omgangen blei Nilsen satt på plass i en takling, og når han i andreomgang blei satt ned som stopper, var ikke Herkules like effektive.
Pauseresultat: 3 – 1.
Siljan kjempet klart best i de siste 45 minuttene. Etter 55 minutter fikk Siljan straffe, som Arne Fredrik satt sikkert i mål: 3 - 2 (YouTube).
Etter 70 minutter setter Eirik ballen i mål etter en corner og litt klabb og babb foran målet: 3 – 3 (YouTube).
Siljan får nå blod på tann, og etter 85 minutter finner Robert nettmaskene, også etter en corner: 3 – 4 (YouTube).
Herkules har en fet sjanse helt på tampen, men greier ikke å få ballen innenfor stengene.

Knallstart på sesongen altså – vi ser frem til fortsettelsen. Blir dødball årets hit for Siljanlaget?

Regner med at børs blir lagt ut i gjesteboka, nå når tv-kampen er ferdig!