20. april 2009

Gjerpen - Siljan 6 - 2, treningskamp g 96

Sesongens 2. treningskamp ble en a-ha opplevelse for mange. SIljan holdt spillemessig godt følge med Gjerpen lenge, men mot slutten ble det tøft for flere å ikke kunne bytte. Og slik vil kanskje sesongen fortone seg. VI er nemlig ikke flere enn 10 gutter, og i dag vi fikk hjelp av Kjetil K (95 modell) Henry og Marius (97 modeller). De to sistnevnte klarte seg meget bra på hver sin backplass, og Marius overrasket spesielt positivt!
Spillemessig var nok (litt subjektivt vurdert) forskjellen ikke så stor som resultatet skulle tilsi. Tross slitne bein og hoder hang vi godt med, og noen tilfeldigheter og uheldige valg gjorde at det ble mange mål i mot. Fotball på stor bane er kondisjonskrevende og når vi er så få så er vi spesielt avhengige av alle sin innsats. Fine mål av Joakim (heading!) og Anders.
Martin og Joakim ble med Kjetil K videre til Herkules (g 95) og fikk en real leksjon i fotball på høyt nivå.
Neste treningskamp (for g 96) er lørag 25. april kl 17.00 mot Gulset og sesongens første seriekamp er torsdag 30. april kl 19.00, borte mot Pors2.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! Det har vært litt frem og tilbake fra Gulset om tidspunkt for treningskampen lørdag. Siste melding går ut på kampstart kl 15.30. Johannes

3,16 sa...

Nå har jeg fått korreks på resultatet også. De som har fulgt med mener det ble 5 - 2. Sorry!
Johs

3,16 sa...

....og kampen mot Pors2 30. april starter kl 18.00. Felles avreise fra Solvika kl 17.00.
Johs