25. april 2009

Gutter 96 Gulset - Siljan 7 (eller 8) - 0

I dag fikk vi oss en real leksjon i hvordan fotball kan spilles. Vi møtte det beste Gulsetlaget til siste treningskamp før sesongen starter. De var veldig gode og rundspilte oss til tider.
Siljan vant omtrent ikke en duell gjennom hele kampen og hadde et par tre målsjanser. Etter en peptåk i pausen med noen justeringer ble det litt bedre spill i andre omgang. Keeper Daniel var blant de som utmerket seg positivt, så uten en stødig sisteskanse kunne det blitt riktig ille. Undertegnede kan ikke huske sist vi slapp inn så mange mål at han kom ut av tellingen! Det vil nok være lurt av flere å legge inn en god løpetur i uka for å bedre utholdenheten noe. Sannsynligvis vil det også bedre seg spillemessig når vi kommer til Fagerlund og får trent noe mer på formasjoner. Og så må både store og små huske at fotball er et lagspill, og at vi spiller fotball for å ha det moro!
Torsdag 30/4 braker det løs med første seriekamp kl 18.00borte mot Pors2 på Porsbanen. Avreise fra Solvika kl 17.00. Øvrige kamper finner vi på www.fotball.no.
Johannes

3 kommentarer:

Anonym sa...

SYND GUTTA, DERE TAR DE NESTE GANG!!!

3,16 sa...

Trening for gutter 96 og 95 (gjerne også 97) på grusbanen i morgen, mandag kl 16.30 - 18.00.
Johannes

Rolf sa...

Ingen stor katastrofe da Gulset var gode(vi må imidlertid skjerpe oss) Gulset slo Herkules 14-2