30. april 2009

Gutter 96; Oppløftende kamp, tross tap 2 - 0 borte mot Pors

Etter å ha fått relativt hard medfart i noen treningskamper, var mange spente på sesongstarten. Vi fikk noen forfall rett før kampstart og hadde heldigvis fått med Anna og Vilde som solide tilskudd til en spinkel spillestall.
Gjennom treningskampene har flere av spillerne fått litt pepper for manglende innsats. Positivt å se at innsatsen var på topp fra samtlige gjennom hele kampen. Lagleddene hang godt sammen og etter endel terping fremsto vi som et lag igjen der alle jobber for hverandre. Forsvaret fungerte bortimot optimalt med Anders i ny rolle som høyreback. Her gjorde han sin beste kamp på lang tid. Resten av forsvaret besto av Håvard og Martin som midtstoppere og Marius på (fast!) venstreback. Kjetil ble flyttet frem som sentral midtbane i 4 - 5 - 1 formasjon, og ga rom til Joakims uendelige løpskapasitet. Henry spilte i den andre indreløperposisjonen og ytterst spilte Andreas på venstre mens Anna og Vilde byttet på høyrekant. Gaute jobbet iherdig som enslig spiss. Bakerst sto Daniel en ny prikkfri kamp.
Første omgang var jevnspilt og ble avsluttet med straffeskåring til Pors. 2 -0 målet kom etter at det ble vanskelig å klarere etter korner rett før slutt.
Siljan fikk også straffe, som ble mesterlig reddet av keeperen. Vi hadde flere skudd på mål og mange forsøk på gjennomløpninger. Etter kampen hørte vi gutta (og jentene) mumle om at dette var en moro fotballkamp, tross tap.
Gratulerer med suveren innsats! Hilsen tilstedeværende foreldre og stolte trenere.