7. mars 2009

Resultater KM i Botne hopp og kombinert


Siljan hadde med 7 hoppere i Botne i dag. Det var snøvær , men forholdene var fine, dog med litt "sug" i sporet" for noen. Sofie Eriksrød 7 år var med i K 10. Hedda Larsson var med i K20 som eneste 10 år gamle jente. Vi hadde med våre tre 11 åringer i K 20 og i K 40.(Joakim E , Joakim B og Nikolay B). Kjetil S var med i K 40 og i kombinert.

I k 40 hoppet Joakim E seg i klasse 11 år til en fin 3 plass med to jevne hopp. Lag kamerat Bentsen hadde og et godt hopp på 29,5 men bommet skikkelig i andre og slo av 3 m.
Kjetil bommet i 1 omgang med 33,3 m. Bra 2 hopp på 36,5 m som var 3 beste i klassen i 2 omgang, men likevel ikke helt på topp med hoppformen i dag. Ble litt langt bak før kombinertlangrennet startet.
I langrennet gikk han imidlertid meget bra og gikk seg opp fra 4 til 3 plass, MEN 300 m før mål falt han og tapte ca 20 sek da han skulle sette inn Northug støt opp en bakke. Det fallet resulterte i at han "mistet" 3 plassen og dermed 2 plassen i KM. Litt fortvilet over det, men spiller ingen rolle egentlig. Han fikk beste langrennstid i klassen og det var meget bra... med fall. Uten fall og tap av de ca 20 sek ? ville langrennstiden vært suveren.
Uten to gode hopp holdt det imidlertid ikke .
Likevel godt å se at både langrennsform og til dels hoppingen sitter .
Nå er det sannsynligvis slutt for i år og plastsesong og fotball står for tur.

Meget gledelig med våre tre 11 åringer i K 40 som garantert vil få en opptur i K 40 bakken neste år.

Resultatene fra Botne finnes her

3 kommentarer:

Anonym sa...

Litt artig bilde da lillesøster til Kjetil står over og skal kaste snøball i hodet på storebror, he
he

Anonym sa...

Veldig bra innlegg Rolf. Var det forresten noen andre klubber som hadde så mange som 7 deltakere? Ellers så ser jeg at Joakim Eriksrød fikk 3.5 i stil av dommer B på sitt andre hopp. Den ble ikke tellende da de andre ga ca 10 mer, men hva er grunnen til en slik stil. Er det fall? Gratulerer alle sammen.

Anonym sa...

Til Johan

Når en får 3.5 i karakter er det mest sansynlig tastefeil, tipper det skulle stått 13.5.
Dommerne bruker tastatur så karakteren går rett inn på dataen, karakteren kan i utgangspunktet ikke bli rettet men her kunne TD (teknisk delegert)rettet karakteren når det åpenbart feil.
Nå hadde ikke dette noe å si for plasseringen, og da ble den stående. Bra mes 3.5 p for stående hopp :)
Inge