29. mars 2009

KM i friidrett

De fleste vet at Siljan ikke har noe friidrettstilbud. Det bør de heller ikke ha, - etter min mening. Det er flere gode og seriøse klubber i Grenland, og noen få Siljanungdommer trener med Urædd i Porsgrunn.
Martin Holte Sørhaug (96 mod) er en av de som har stor glede av friidretten. I dag var det kretsmesterskap i Eidangerhallen. Det er ikke veldig mange gutter som driver med friidrett, men de som holder på satser skikkelig. Martin har stort sett trent i Porsgrunn 2 kvelder i uka gjennom hele vinteren, og var spent på formen foran dagens konkurranser.
4 øvelser var møysommelig plukket ut; 60 m, 60 m hekk og lengde med og uten tilløp. Martin gikk likegodt hen og ble kretsmester i alle 4 øvelsene med gode resultater; 8,50 på 60 meter (ny pers), 10,82 på 60 m hekk (også pers), 4,59 i lengde og 2,09 i stille lengde (se bilde). Gratulerer fra en stolt far og sjåfør!
Johannes

4 kommentarer:

Anonym sa...

Moro å lese - Må bare skryte av knallbra resultater Martin... Stå på videre....

Hilsen Jan tore

Anita Hole sa...

Gratulerer til Martin - og til stolte foreldre! Morsomt når innsatsen gir uttelling!

Anita

Rolf sa...

Henger meg på med gratulasjoner.Fri idrett er en flott idrett som gir og mye til andre idretter. Fint at Siljan gutter driver med dette. Martin er ikke eneste. Vi har et godt kast talent i Daniel Tveitan.

Anonym sa...

det er bra martin, stå på!!!!