12. mars 2009

Fotballstyret takker for seg

Dagens ekstraordinære årsmøte i SiljanFotball var det siste for det sittende styret. Det var heller ikke denne gangen noen kandidat til ledervervet og fotballen legges dermed under Siljan IL sitt hovedstyre. Leder av SiljanIL, Johan Smit er fra og med idag kontaktperson for alt med fotball. All epost til "post@siljanfotball.no" havner nå hos Johan. Avtroppende styre takker for seg og ønsker Johan lykke til i jobben med en helt nødvendig omorganisering.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for innsatsen til både Even og resten av fotballstyret!
Det har skjedd mye positivt under det sittende styret – streetfotball, fotballskole, det har blitt pusset støv av SiljanCupen, alle kamper er terminfestet på Trollmyra, utvidelse av grusbanen – for å nevne noe. Det har jo også vært noen kontroverser innad i fotballgruppa og i samarbeidet mellom fotballgruppa og hovedlaget, men i dag skal alle takkes!
Det er vanskelig å finne ildsjeler med en arbeidskapasitet som Even, men det lover jo godt at Johan har takket ja til å sitte som leder i idrettslaget under den kommende omorganiseringsprosessen.

En stor takk til det avtroppende fotballstyret, og lykke til med arbeidet, Johan!

Anonym sa...

Helt enig.En STOR takk til alle i fotballstyret!