2. mars 2009

Hoppresultat i Alvdal "Solan Gundersen" leker


Viser til tidligere kombinertreportasje og det viste seg at Kjetil fikk 5 beste langrennstid av 26. Når det gjelder hopprennet som gikk lørdag morgen i strålende vær var han mer uheldig . I første omgang landet han på 33,5 m med et pent nedslag og godt hopp, men falt da nedslagsfeltet var glatt og nedslaget gled ut. Synd, men hoppet var bra. I andre omgang fikk han 34 m og poengsummen 105,4. Dette var 16 beste hopp i omgangen. Flott renn med 50 hoppere i klassen. Han endte på 33 plass med fall og totalsum 190 poeng.

Lørdag kveld var det høytidelig premieutdeling hopp og kombinert med multi mediashow rundt dette. Kjempestillig i år igjen.

Søndag morgen våknet vi til snøvær og ikke opptimale forhold for lagkonkurranse.
Kjetil hoppet for Telemark / Vestfold 1 lag og vi hadde kun et rent lag med en 12 åring, en 13 åring i K 35 og ei Vestfoldjente som eneste Telemarking i K 52.
Som lag var Telemark /Vestfold for dårlige.
Kjetil fortsatte imidlertid sin stigning og fikk 30 m i tett snøvær. Bra lengde og kun 2 m bak toppene fra hopprennet lørdag.
I andre omgang sluttet det å snø og det ble bedre fart. Alle la på.
Kjetil la på til 35 m og årsbeste med 112,5 p for hoppet og følgende stilkarakterer etter et flott svev med flott nedslag:
17, 5- 17 - 18- 17- 18.

Det var det 17 beste hoppet av 74 12 og 13 åringer i omgangen.
To slike hopp ville holdt til en plass blant de 10 i spesialrennet lørdag.

Veldig hyggelig å se at Kjetil og den jevngamle Ørn gutten Jarle fra Porsgrunn "drar" og inspirer hverandre fremover og nærmer seg stadig de beste. Både i kombinert og hopp.

Resultater her:

Ingen kommentarer: