30. desember 2008

Svarstadrennet

I dag 30.12.08 var det klassisk renn i Borgen - Svarstadrennet. Det var 13 kalde!!!
Siljan hadde tre løpere på startstreken. Vi får begynne med damene.... Mari Klakegg Bruflott ble nr 2 i kvinner senior 10 km. Hun havnet ett minutt bak vinneren... Veldig hyggelig at Mari er på full fart tilbake igjen...

I gutter 13 år gikk Joakim Christensen et meget jevnt godt løp. Han ble nr 3 av 25 løpere, 55 sekunder bak vinneren. Fin fin innsats.

I gutter 14 år gikk Kjetil Kolstad også inn til en sterk 3. plass av ialt 15 løpere. Han var 47 sekunder bak vinneren.

Begge være gutter har vært småsyke og er nok ennå ikke i toppform. Bare vent!! Og så frøys de sinnsykt på fingrene, da trener Sebastian hadde en vidunderkrem som egentlig gjorde kaldt kaldere!! he he.. Men med pølse og pallen på alle, ja da må vi være stolte av 3 veldig gode skiløpere....