6. desember 2008

Mykleløypa kjøres opp lørdag ettermiddag

Etter siste snøfall må løypa kjøres opp. Det er som kjent flere alternativer i området da Skifelles skapet og kjører opp fra Grorud mot Presteseter. Dette har imidlertid ikke vi helt kontroll på i Siljan IL. For å være sikre på skimuligheter søndag og utover uken(meldt stabilt vær) så kjører vi opp Mykleløypa i ettermidag. Vi har velvillig traktorkjører og vi må bruke han når han har tid. Løypekjørere "gror ikke på trær" og vi er avhengige av at de kan dette på sin fritid.

God tur!
Gi oss gjerne en tilbakemelding da det koster noe å holde løypa der opp åpen. Er det kun "oss aktive" som bruker den så må vi vurdere og se det an mer og bruke Grorud og Årum når det der prepareres.

Heldigvis fikk de også i år til en løsning for Skifelles skapet.

Det vil være en skandale om løypene rundt Årum ikke lengre blir kjørt opp.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Til orientering: Fint å gå fra Viddaseter i dag. Akkurat nok snø til å kunne kjøre opp løypene. Litt løst for stavtak.Fine forhold på skogsbilveien fra Årum og nordover til Raubern.

Anonym sa...

Men er det ikke mulig å preppe Serkelandsveien nå?? Nå ser det vel også ut til at de prepper fra Vindfjelløypene og bort til Grorud, så da bør det vel vurderes om Mykleløypa fortsatt skal kjøres - hvis dere har begrensa ressurser? Hadde en flott tur fra Grorud til Borgen på søndag morgen -knallforhold!

Anonym sa...

Jeg gikk litt innover mot serkland og oppi lysloypa i dag og det er nok snø til og hvertfall kjøre opp skøytespor inn til serkland, kanskje klassisk også, og kanskje skøyte spor i lysløypa, men veien fra hallen og opp til lysløypa var det veldig mye busker.
Så det burde absolutt bli kjørt opp løyper inn til serkland så fort som mulig :)

Anonym sa...

Hei!
Noen som vet hvordan forholdene er på Mykle nå? Blir det kjørt opp nå før helgen? I tilfelle når? PF