10. desember 2008

Gutter 96 - 3 siljanspillere til kretsens fotballturnering

Litt fotball, selv om mange hos oss i disse dager er mye opptatt med nedover- og bortoverski.
Etter 3 trivelige, slitsomme, morsomme, kalde og sene novemberkvelder med kretsens fotballskole kom det i dag beskjed om uttak til turnering 10 januar. 5 spillere fra G 96 var med fra Siljan. På fotballskolen var det endel tekniske øvelser, og mye spilling, jfr tidligere melding. Tilsammen var over 160 spillere med på fotballskolen. Kretsen har endret soneopplegget, og det er bare noen få som blir med helt til slutt (se www.fotball.no/telemark). Det er nå gjort en vurdering fra kretsens observatøter som ønsker å ha med seg ca 80 spillere til ny uttaksrunde.  Fra Siljan ønsker kretsen å ha med Joakim E Christensen, Martin og Andreas Holte Sørhaug. (For ordens skyld; undertegnede har ikke hatt kontakt med kretsen etter samlingene i Bø.) Som trenere og lagledere gjennom mange år må vi innrømme at vi syns det er litt stas at 3 fra Siljan er med videre. Vi ønsker lykke til og håper de fortsatt synes fotball er moro!
Rolf og Johannes

3 kommentarer:

Even sa...

Gratulerer. Må jo være stor stas å komme gjennom nåløyet

Anonym sa...

Liten presisering:
I sone ODD som Siljan hører under er det tatt ut 34 spillere av ialt 90. Dvs at 1/3 er igjen.

Av disse 34 skal det 8-10 spillere videre fra 96 årgangen. Disse skal sammen med de gjenværende 95 årgangene danne ODD sone for 95 og 96 årskullene.

Fordel med god kondisjon på stor bane - vet siljanguttene har det, så lykke til videre....

Jan Tore

Kjell Olav sa...

Grattis gutter,dette er veldig bra!!
Dette laget har vel mindre organisert fotballtrening en mange av våre andre lag i Siljan. Men de driver med annen idrett som ski og fridrett og det er veldig viktig med variert trening. De største talentene er som regel best i flere idretter.

Jeg mener den viktigste jobben vi gjør som fotballtrener, er gjøre fotballen gøy. Da vil guttene/jentene bruke fritiden i ballbingen/løkka og det er her vi blir kjent med ballen og får teknikk. Man blir ikke god med ballen ved gå på en trening i uka.