20. desember 2008

Oppsumering: Et bra år med et lite pluss

En kort oppsummering av fotballen 2008 viser at det har vært et bra aktivitetsnivå. Streefotball, Byttedag, Veggen, SiljanCup, TrollmyraFotballskole og til slutt felles fotball-avslutning har blitt gjennomført.
Sportslig har mange lag deltatt på diverse cuper med mange fine prestasjoner. Rekrutteringen er bra på jentesiden, men vi mangler mange gutter i alderen 15-16-17 år.
Anleggsmessig har Fagerlund vært ok, men den var sent igang pga mye isbrann. Trollmyra sliter med mye skygge noe som gir sen snøsmelting og generell dårlig vekst. Det problemet er snart løst da skogen nå hogges. Grusbanen var elendig. Dette problemet er forhåpentlig løst med den nye slådden.
Økonomisk må vi si oss fornøyd. Siste regningene ble betalt idag og vi vil gå med et lite overskudd. Nettsiden www.siljanil.no fungerer bra og mange bidrar med innlegg.

Undertegnede har hatt noen artige år i SiljanFotball, men har gått litt tom. Det er derfor ønskelig både for SiljanFotball og meg selv med avløsning på neste årsmøte. Kan love etterfølgere et artig verv og lover å bistå hvis nødvendig.
PS: Dette innlegget var nr 2000!!!
GOD JUL!

Ingen kommentarer: