13. april 2007

Live from Stian i Danmark

I dag fredag den 13 spilte siljan juniorlag kamp mot langhus juniorlag kampen endte 2-2. Kampen åpnet med at siljan dominerte første omgang uten å klare å omsette det gode spillet til et mål. Det var heller langhus som på tampen av omgangen scoret på et straffespark. Andre omgang startet like dårlig som første omgang sluttet da langhus scoret et billig mål etter kommunikasjonsvikt men da det gjenstår et kvarter igjen av kampen da våkner gutta og joakim tveitan scorer et mål etter corner. Dette tenner gutta og minutter senere er samme tveitan frampå igjen og fastsetter sluttresultatet til 2-2 som er et riktig resultat kampen sett under ett. Banens beste christoffer fredriksen blant mange gode.

Denne artikkelen med bilde er sendt som epost fra Stians mobiltelefon. Teknologien gjør det mulig å poste direkte på nett fra mobilen.