29. april 2007

Dugnadsrapport

Lørdag kl 10 var dugnadstid ved hallen.
Veldig mange hadde møtt ,noen var der allerede før kl slo 10. Trær og småbusker måtte vike for det åpne landskap........ Noe som ble kjempebra. Med motorsag å rå håndmakt fikk "guttane" vekk krattet foran hallen.
Alt av takrenner med rør og beslag ble sjekka , spyla og bytta ut der det var behov. Gammel innbytterbu blei heist bort, kjekt med gravemaskin.....
Så da ble det klar bane rundt hallen på baksiden. Her ble det grusa opp kjempebra. Trappa bak fikk nytt fundament, så da skulle den være trygg.
Ugrass og løvetann er også noe som har levd sitt eget liv ,men de måtte bøte med livet for vekk skulle de.
Armeringsjernet som bandt betongen bak kiosken ble kutta ,så da var jobben mye lettere for gravemaskin og lastebil. Vinduet bak ble også bytta ut..... Det var en del håndverkere på oppdrag.
Lysrør ble bytta ut og lyskassene oppe under taket fikk et nytt strøk med lakk. Sopekosten ble også flittig brukt, ja her sto støvføyka godt.. Pokaler og skap fikk også en overhaling.......Hva har skjedd med volleyballen??
Undertegnede hadde kjøkkentjeneste,så kaffe ,saft og lapskaus ble servert til et hardt arbeidende "dugnadscrew". Latter salvene ligger nok fortsatt under taket i pokalrommet , for makan til skrøning og historievitsing.........
Etter mat var det en kaffeskvett + kake laga av damegruppa å så var det tilbake til arbeid.. Så oppsummereringen må helt klart bli: Mange flotte mennesker som stiller opp for nærmiljøet gir flotte resultater,slik at våre fremtidige håpefulle kan ha et sted å være.
40 bilder til her:
Mvh Marianne

Ingen kommentarer: