7. mars 2007

Kravene til et a-lag 2007

Enkelte jobber fremdeles for at Siljan skal ha et a-lag i 2007. Kretsen og SiljanFotball holder fremdeles døren åpen. Det ryktes imidlertid at kravene styret har satt til a-laget og lagleder er for harde. Kravene styret stiller til a-laget ved lagleder er:

1. A-laget i år betaler alle sine utgifter sjøl. Bortsett fra lagspåmeldingen. Den betaler SiljanFotball. Det betyr at a-laget må dele på dommerutgiftene og passe på at lagleder betaler dommer ved hjemmekamper. Regner med at det koster ca kr 1000 pr hjemmekamp. Del dette på 28 spillere så er det bare småpenger.

2. Ingen eventuelle bøter betales av SiljanFotball.

3. A-laget må i løpet av mai ha fjernet restene av saltbua. Denne jobben har a-laget allerede fått betalt for.

4. Resten står i lagleder instruksen på www.siljanfotball.no

Hva står i laglederinstruksen? Det er endel, men spesielt for seniorlagene (a-laget) står følgende:
Lagleder seniorlag: Sjekke at alle spillerne har betalt lisens. Spillere skal ikke spille hvis lisensen ikke er betalt eller overgangspapirer ikke er i orden. Dette medfører store bøter til SiljanFotball. Lisensen kostet i 2006 kr 170.

Spillere med skyldig treningsavgift fra året føre er ikke spilleberettiget for Siljan. Dette skal sjekkes på første treninger i nytt år.

Dette er ingen urimelige krav for et lag i 6 divisjon i en klubb med dårlig økonomi. Dette er vedtatt på styremøte i november 2006.

Spillerne avholder torsdag et møte hvor man tar en beslutning om man klarer/ønsker å stille et a-lag i Siljan 2007.

Styret i SiljanFotball ønsker et alag som vil oppfylle disse kravene hjertelig velkommen. Vi har også invitert innstillt lagleder til styremøtet 12. mars og lovet og hjelpe ham etter beste evne.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg er riktignok ikke A lagspiller, men jeg tar gjerne i et tak før Mai og får vekk restene fra saltbua. Sikkert andre som og blir meg meg.Hyggelig at det ser litt skikkelig ut når våren kommer. En motorsag og litt rydding av busker.En liten dugnad med andre ord. Litt kaffe og kos. Kan godt ta ansvaret for dette. Rolf