15. mars 2007

Knut Rønningene bidrar

med kjærkommende penger i ei slunken klubbkasse. Fordi:
Pors Grenland Fotball inngikk profesjonell kontrakt med Knut R pr. 01.01.07.
Knut spilte fotball i Siljan fra han var 12 år til 14 år. (2 år).
Siljan har da rett til kompensasjon for trening og utdanning.
Etter NFF's oppsett har Siljan rett på kr. 20.000 kontant.
SiljanFotball takker og bukker og ønsker Knut lykke til i Pors Grenland.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skal bli artig å se om de pengene kommer inn i kassa. Pors så jo ut til å være forholdsvis bankrott iflg Varden for noen uker siden . De har kviet seg for slike kontrakter tidligere og LSF(langesund/Stathelle) og Pors har kranglet ett år ang taletet Frankeh Colley som Pors ikke ville gjøre opp for i forhold til utdanningskomp på ca 100 000 og droppet i stedet hele proff kontrakten mot å la han gå på amatøravtale . Colley fikk dermed ingen mulighet til å spille 1 div ( der kreves proff kontrakter) og har intill nå bare spilt 3 div for Pors . Pors er nå i 2 div hvor amatør kontrakter godkjennes av NFF og derfor stusser jeg over at de har tegnet Proff kontrakt med Knut . Det som taler for det er at de ser på Knut som et salgs objekt og da er det proff kontrakt som holder vann for å få få overgangsbeløp under kontrakt.
Jeg vet også hovedtrener Lars B Waage i Pors har et meget godt øye til Knut noe jeg forstår meget godt. Knut var absolutt blandt banes beste de gangene jeg så han i 2 div i fjor for Odd2.

Mitt tips er at Styret følger opp dette.Pengene har Siljan helt klart krav på om Knut har signet Proff kontrakt og den er godkjent hos NFF .
Og til Knut sier vi Lykke til videre og håper Pors kun er et utstillings vindu for mer attraktive klubber i fremtiden.

Øystein