17. mars 2007

Klubbhuset på Fagerlund


Klubbhuset på Fagerlund forfaller. Mye burde vært reparert og pusset opp. Diverse vannskader pga frost på vannrør bør repareres. Flere armaturer er også sprukket som følge av frost. Takrennene trenger vedlikehold. Det blir litt mer for hvert år.

Hvor mange anlegg klarer 200 spillere å drifte og vedlikeholde? Det er faktisk grenser.
Og den er nådd. Uten automatinntektene må vi antagelig redusere tilbudet noe.

Derfor bør vi redusere tilbudet på Fagerlund. Vi skal i år flytte alle kampene til Trollmyra. Der er alle fasiliteter bedre.
Fagerlund blir da en rein treningsbane. Og det blir den antagelig for fremtiden. Det krever ikke noe klubbhus. En treningsbane er billig å holde i drift.
Vi trenger kun et toalett på Fagerlund. Der er det mange artige å velge i. Man trenger ikke klubbhuset kun for et wc.

Hva da med klubbhuset? Dette er det selvsagt SiljanIL sitt hovedstyre som avgjør da SIL eier anleggene. SiljanFotball drifter fotballanleggene. SiljanFotball mottar en viss sum (kr80 000) fra SIL som skal dekke mesteparten av driftskostnadene. Denne er ikke i nærheten stor nok. Mitt forslag til SILs årsmøte om å på sikt legge ned hele Fagerlund ble nedstemt, men jeg håper SiljanFotball sammen med SIL kan se på hva vi kan gjøre med klubbhuset.

Kan huset ominnredes og leies ut? Eller skal vi øke treningsavgiften med enda 250 kroner til neste år for å råd til vedlikehold?

Noe bør vi finne på ellers så er klubbhuset helt forfalt om noen år.

Se forresten at elgen har måttet skite på trammen da dodøra vår låst.....


Ingen kommentarer: