29. september 2006

Siste kamp for i år G10 år ,avslutning til helgen

Vi dro til Helges plass og spilte mot Skidar G 11 år. 1 omg var rotet med kun to av våre som løp og var "spillende" og ville vinne baller. Flere var "helt utafor". 3-1 til pause lå vi under. I pausen bestemte trener at nå er de modne for en "alvorstale". Guttene ble spurt om de nå skulle ha en slik tale Nordli som Start og Viking trener gjorde. Det ville de ha og fikk en "lightversjon". To gutter løp og jobbet.Det holder ikke på et lag og er dårlig gjort overfor laget. Talen hjalp og litt mas fra sidelinjen og et flott keeeperspill av Jonas i mål hjalp.Det ble 1-1 i 2 omgang. 4-2 var brukbart, men ikke mer. med alle i form burde vi vunnet. Jokim og Kjetil løp formidalbel hele kampen. Jonas spilte glimrende i mål. Ikke ofte vi skal trekke frem spillere men denne kvelden var det opplagt hvem som "dro lasset". Leander var ofte helt alene i forsvar og klarte den jobben bra(som vanlig).
I helgen skal vi ha avslutning.Det blir overnatting ute med pølser osv.Vi har sikret oss litt primitivt tak så ingen skal sove våte ute. Spennende tur. Hemmelig hvor vi skal.
Takk for i år og vi gleder oss til neste år. Status i år er 9 seire og 4 tap i våres på 5 er fotball. I høst er det blitt 2 seire og 5 tap mot 11 åringer. Vi har imidlertid slått våre egne 11 åringer 3 ganger.Det er vi litt stolte av.Rolf og Johannes

Ingen kommentarer: