2. september 2006

Holtesletta vant SiljanCupen 2006

"De gamle er best" eller "Strekkens dag på Trollmyra" Ja det var mange med strekk. Overskriftene kunne vært mange etter årets SiljanCup. Været var deilig og alle de 5 kretsene stilte med mange spillere. Det fine været gjorde at en del tilskuere også tok turen til myra lørdag.
Holtesletta stilte med det eldste laget. Der var det mange som var gode for veldig mange år siden. Men de som trodde at Holtesletta ville slite med kondisjonen utover i serien tok skammelig feil. Laget spilte bare bedre og bedre.
Før den siste runden lå Snurråsen og Holtesletta helt likt i poeng. Målforskjellen var også lik, 10 plussmål til begge lagene, men Snurråsen hadde scoret 1 mål mer og ville dermed vinne ved et uavgjortresultat.
Lagene møtte hverandre i seriefinalen og Holtesletta vant 2-0. Dermed ble Holtesletta vinnere 2006 føre Snurråsen, Midtbygda, Austad og Opdalen.

Nytt dette året var at man hadde leker for barna. Dette var veldig populært og vil sikkert bli et fast innslag i framtidige SiljanCuper.

Ellers må nevnes at A-laget slo Kragerø 4-2 etter at veldig mange av dem hadde spilt fotball hele dagen. Det var imponerende:)

Bildene viser det glade og støle Holteslettalaget etter premieutdelingen og barnas skytekonkurranse.

Resultatene her:ResultatSiljanCupen2006.doc

Bilder fra cupen her: og flere bilder her:

Ingen kommentarer: