16. mars 2006

Styremøte i fotballgruppa 09.03.06.


Styremøte i fotballgruppa 09.03.06.

Sted: Hallen
Tilstede: Ernst Vidar Hilstan, Karin Kvålshagen, Espen Forsberg, Terje Tveitan, Even Elseth, Walter Johansson, Kjetil Johansson og Hanne Gonsholt.

Saker:
01/06
Innk. Post:
- Fotballgruppa har fått en forespørsel fra gutte- juniorene om kr. 15.000 i økonomisk støtte til treningsleir. Se sak 06/06.
02/06
Budsjett/økonomi:
- Pga. manglende dugnadsinnsats og etter ønske fra foreldre selv, er treningsavgiftene satt opp med 20 %, altså kr. 200. Grunnen til dette som jeg akkurat nevnte, vil også på en eller annen måte bli formidlet på betalingsgiroen.
- Vi har fått et helt nytt budsjett å ta stilling til; Store deler av automatinntektene som fotball gruppa disponerer kan bli tatt fra oss og tilskuddet fra idrettslaget blir redusert fra kr. 100.000 til kr. 80. 000. Dette blir gjeldende for fotballgruppa hvis Rolf Staulen blir leder i Idrettslaget. Budsjettet han har lagt frem som forslag innebærer en nedjustering i fotballens budsjett fra kr. 484.000 til 317.000. Styret stiller seg uforstående til dette. Hvis dette blir realitet, kan fotballgruppas medlemmer se langt etter en etterlengtet oppussing av Fagerlund..
- Flere forslag til hvordan fotballgruppa skal få inn penger fremover; Siljan fotball kalender og capser (som vi for øvrig allerede har mottatt og tar sikte på å få solgt den kommende sesong).

03/06
Hvordan ser styret ut i år?
- Leder: Ernst Vidar Hilstan
Nestleder: Hanne Gonsholt
Kasserer: Karin Kvålshagen
Sekretær: Hanne Gonsholt
Seniorkontakt:
Juniorkontakt: Even Elseth
Økonomians: Anne Mjøs
Dugnadsans: Terje Tveitan
Materialforv: Espen Forsberg

Valgkomite: Ragnhild Myrholt
Valgkomite: Wenche Fjellheim
- På møtet møtte også Kjetil Johansson opp, og sa seg interessert i å være banemann på Fagerlund og Trollmyra. Veldig positivt! Info om vervet får han av tidligere banemenn Steinar og Magnus.
- I år har dugnadsans. Terje Tveitan ansvar for driften av kiosken + eventuelle dugnader.

04/06
Lagleder/ trener møte:
- Dato for dette møtet blir satt til 23.03.06 kl. 1900 på hallen.
- All nødvendig informasjon om møtet ligger ute på nettsiden til fotballgruppa (www.siljanfotball.no)

05/06
Gjøremålsliste:
- Det er ønskelig at det blir skrevet en liste over hvilke oppgaver styret og de enkelte styremedlemmene har. Denne listen/plakaten kunne for eksempel bli hengt opp inne på kontoret. Kjekt å ha og se på hvis man er usikker på ulike tidsfrister osv.

06/06
Søknad om støtte:
- Gutter junior har søkt om kr. 15.000 i støtte fra fotballstyret til treningsleir. Vi var i utgangspunktet positive til dette, men etter at det nye budsjettet så dagens lys, må vi dessverre si nei til dette. Grunnen til at vi er såpass seint ute med å trekke tilbake dette, er at det nylig blei avholdt et møte hvor det nye budsjettet kom frem. Vi i fotballgruppa beklager dette, men håper på forståelse.

Hanne Gonsholt
sekretær

2 kommentarer:

Anonym sa...

Et veldig godt og megetsigende referat.Flott! Det virker strukturert og budsjettstyringer med inn på hvert styremøte .Bra! slik skal det være!Forøvrig føles det litt underlig å nærmest bli "halshogd" for et budsjettforslag(ennå ikke vedtatt) Møte er den 22.3.06!Jeg har vært leder i 3 år og ønsker ikke bli det igjen, MEN da ingen vil ta ansvar er jeg glad i fotball og ønsker ikke at det skal stoppe opp. Så kriseløsning er at jeg sa jeg kunne, men jeg vil IKKE bli ansvarlig for et budsjett alene. Hele ÅRSMØTET vedtar dette OG fotballgruppa MÅ stille seg bak. DET er en forutsetning.Slik er det med alle organisasjoner og budsjett. Ingen andre har til nå "stått opp" og vil ta ansvar. Henv valgkomite. Rolf Staulen

Anonym sa...

Det gis ikke ros i denne bransjen vet du Rolf. Bare sutring og klaging. Vet du hva? Jeg er også tilhenger av å sette tæring etter næring. Vi finner nok en løsning. Tenkte å fjerne navnet ditt fra dokumentene, men vurderte det slik at du sikkert har vært i værre "stormer" før.
Even