25. april 2011

Premieutdeling ski

Torsdag 14. april var det premieutdeling for Telenorkarusellen, klubbmesterskap i hopp og langrenn og utdeling av innsatspremier i Siljanhallen.



Det var 134 barn mellom 2 og 12 år som hadde gått 4 Telenorkarusell renn i vinter, de fikk flotte premier fra Norges skiforbund. Drikkeflaske, lue og Buff.

I klubbmesterskapet i langrenn som gikk av stabelen i Opdalen tidligere i vinter, var det 80 deltagere som fikk sine premier i hallen. Klubbmestere ble: G11, Andreas Kiste, G12, Eirik Grini Hansen, G13, Amund Dahl Vaagland, G15, Joachim Christensen, Senior, Vemund Gurholt, J12, Ine Sikane, J13, Mia Fjeld, J15, Marie Kortner.

Klubbmesterskap i hopp ble holdt i Brattlibakken i Larvik (siden vi ikke har egne bakker). Det har ikke vært klubbmesterskap her de siste 10 årene. I liten bakke ble Sofie Eriksrød klubbmester, og i stor bakke vant Joachim E foran Joakim B og Nikolai B.

Det ble også delt ut innsatspremie til de utøverne som hadde deltatt i minst 6 renn i løpet av sesongen. I langrenn fikk Mari, Mia, Susann, Malin, Karine, Susanne, Eirik, Petter, Martin, Eivind, Sondre og Sander  innsatspremie. I hopp fikk Sofie, Joachim, Joakim, Nikolai og Kjetil innsatspremie.

Gratulerer til alle som har vært med i vinter.

Inge Eriksrød

Ingen kommentarer: