12. april 2011

G14 starter med full gass!


Etter en lang og kald vinter med treninger på grusbanen i Siljan, og en kveld i uken på oppvarmet kunstgress i Kvelde, så var det en fryd å komme til en fantastisk kunstgressbane i Langesund i vårlige omgivelser.

Vi hadde en god treningskamp mot Kvelde i bagasjen, der vi jobbet inn en god 5-0 seier. Vi følte oss derfor godt forberedt til denne kampen.



Kaptein Joakim Bentsen ledet an troppen og Siljan tok et godt grep fra starten av.

Og hva var det vi så? Jo, ting vi hadde trent på i vinter kom til syne i kamp!

Det var samspill og kombinasjoner som varmet tilskuerne, ettersom solen gikk ned. Men det skulle ta 23 minutter før vi opplevde årets først scoring av Matheus. Men da løsnet det til gjengjeld skikkelig og Siljan ledet 3 - 0 til pause. Det må sies at Siljan til tider var hardt presset, men et hardtarbeidende, kontant og løpssterkt forsvar gjorde en flott jobb.

I andre omgang fortsatte Siljan å jobbe frem gode muligheter. Solid og smart oppbygging gjorde at angrepet med Matheus på topp fikk mye bra å jobbe med.

Ja, hva skal man trekke frem i en slik god kamp? Jo, det må vel bli gjestespiller Sara Idris som kom inn i andre omgang, og med sin smarte og direkte spillestil bidro til å skape masse god oppbygging på høyresiden. Dette ble ofte avsluttet med stjernepasninger til Martin K på kant.

Matheus markerte seg også skikkelig, der han parkerte Langesundforsvaret på fart, og helst etter at han hadde driblet dem 3-4 ganger! Det ble fem scoringer på Matheus og en på Andreas I. Alt i alt var dette en lagseier, der vi opplevde stor spilleglede, og en tilfredshet med å få til godt samspill og å vinne 6-2 på bortebane:-)

Ingen kommentarer: