15. august 2006

Referat styremøte 14.08.06

Referat styremøte 14.08.06Sted: Siljanhallen Tilstede: Even Elseth, Terje Tveitan, Espen Forsberg, Espen Øjerud, Ernst Vidar Hilstan og Anne Mjøs.

Sak 1: Morten Grorud har ansvaret for grusbanen denne vintersesongen. Han får 30 000 inkl. mva. Saltet har Morten hjemme hos seg.

Sak 2: Flaskesamling 26. aug. Bil må skaffes for frakt av tomflaskene. 7 lag stiller. 5 med henger, 2 uten som er med på å stable.

Sak 3: A-laget søker om støtte til buss til siste bortekamp. Vi gir dem 1500,-.

Sak 4: Denne helga, 18.-20. aug. er det Siljandagene. I den forbindelse vil vi lage en plate med hull i som man kan betale for å skyte på. De forskjellige hulla gir forskjellige poeng.

Sak 5: Gi jernet-aksjonen. Dette er en aksjon som går ut på å samle inn skrapjern. Dette skal legges på en felles plass for hele kommunen. Stålmengde på x antall tonn per kommune gir så og så mye penger i overskudd. Det totale overskuddet fra gi jernet deles mellom Plan Norge, Norway Cup og de lokale fotballklubbene som deltar. Problemet nå er hvor denne plassen skal være.

Sak 6: Diverse! ·

Riving av saltbua. Spør jr. laget for gutter og jenter 16 om de kunne tenke seg å rive den mot å få litt tilbake. Dato bestemmer de selv.·

Sponsorskilter må tas ned. ·

Innbytterbenkene må det gjøres noe med. Midlertidig løsning blir å grave et par bøtter ned i bakken og feste benkene til dem. Til våren lager vi to nye benker av materialene etter saltbua. Disse tre punktene tar vi på samme dag for å bli ferdig med det.

Ingen kommentarer: