25. august 2006

Elendige tall fra SiljanFotball

Tallene kom i dag fra Heidi. Uten å være noen ekspert på tall, kan jeg se at dette er ganske elendige tall. (Ja jeg vet vi får 80000 fra SIL).

Vi har fremdeles stort underskudd. 52206 kroner. Dette til tross for at automaten har foret oss med 206889 kroner frem til 1 august.

ALLE automatinntektene er tatt med i driften og allikevel klarer vi å gå med 52206 kr i minus. Og det er hittil i år. Tenk da neste år uten automaten. For den forsvinner jo som mange har fått med seg.

Kan vel nesten garantere at det å leie bane for kr 30000, sponsing av lag osv kommer til å bli helt slutt. I tillegg er det i 2006 brukt 69381 kroner på grusbanen.
Vedlikeholdet av grusbanen er fra nå av overtatt av Morten Grorud på fastprisavtale.

Liten vits å jamre seg over brukte penger, men i fortsettelsen må SiljanFotball halvere sine utgifter. Og det er mulig. Hvordan her:

Regnskapet her:
Regnskapfotballen20061.xls

1 kommentar:

Anonym sa...

Liten kommentar til tallene.. Noe av grunnen til at resultatet er negativt har jo med når tall føres. Inntektene på dugnad mm til Juniorlagets treningsleir og også årets NC deltagelse ble ført på fjorårets inntekter. Når regningen betales belastes den følgelig utgifter I ÅR. Dette er jo 120 tusen kroner i utgifter... Da kan man selvfølgelig si at noe av grunnen til at det gikk med overskudd i fjor var nettopp, ja at ikke utgiftene var ført på fjoråret.
Men enig, det må spares og DUGNADSÅNDEN til KLUBB MÅ OPP - ikke bare jobbe for sitt eget lag -Det er tross alt fellesskapet som drifter klubben. Uten klubb ingen fotball, tenk litt over det dere!!!

Ellers så snødde det jo fra 1. desember og til 1. april sist så det er vel ikke noe rart i at grusbanen kostet nesten 70.000,-

Men all ære til den som har klart å få en til å brøyte, salte, slådde grusbanen for kr. 30.000,- pr sesong...