29. august 2006

Om fotballkunnskap blandet med litt galskap


Siljans 16 års jenter slo i går Gulset 3-1 i en spennende kamp. Kampen gikk på en nydelig Gulset stadion. Fagerlunds banemann lette lenge etter ugress uten å finne noen....

Siljanjentene sleit i starten av kampen mot et Gulsetlag som har vært i medgang lenge.
Bare et godt forsvar og en god Kristina i mål gjør at vi ikke slipper inn mål. Mot slutten av 1 omg. får Siljan et frispark på 20 meter. Dette går via flere spillere og i mål. 1-0 til Siljan mot spillets gang.
I andre omgang endrer kampen karakter, og jentene våre styrer mer og mer kampen. Vi kommer stadig i fine angrep. Så utligner Gulset.
Heldigvis fortsetter Siljan å jobbe hardt og Susanne smeller til fra 25 meter og ballen daler ned bak en måpende Gulsetkeeper.(som forøvrig var meget god).
Derfra og inn var det bare Siljan og Anette setter punktum med et skudd fra 16 meter rett før slutt.

Litt av æren for at laget spiller bedre og bedre deler vi gjerne med Stian Hovstø. Stian har bidratt på treningene våre fra juli, og driller jentene i hvordan vi bør spille. Stian har lært oss mye og det sitter litt bedre for hver kamp. Stians del med kunnskap blandet med treners (og lagleder)litt gale oppførsel under kamper og treninger ser ut som en grei kombinasjon.

Trener du et lag med litt eldre spillere og føler at laget stagnerer. Føler at du ikke helt vet hvordan du skal komme videre. Spør en som litt bedre kunnskaper enn deg sjøl. Det lærer både du og laget ditt masse av.

Bildet viser Kaja. For 1 år siden hadde Kaja aldri spilt, og kunne ikke tenke seg å spille fotball. Nå spiller hun sentral midtbane på J16. Fremgangen har vært enorm.

Ingen kommentarer: