29. april 2006

Utdrag fra SiljanFotball`s sportsplan


Hensikten med Sportsplanen:
Hensikten med en Sportsplan for SiljanFotball er å gjøre kjent for gruppens aktive og for nærmiljøet de holdninger, ambisjoner og prioriteringer som SiljanFotball vil vektlegge i sitt arbeid og i sin videre utvikling.
Sportsplanen utarbeides i 2006. En Sportsplan er ment å være et arbeidsverktøy som er under kontinuerlig oppdatering, justering og forbedring. Det er derfor ønskelig at alle som har synspunkter bidrar med konstruktive tilbakemeldinger. Det er styrets intensjon å videreføre dette arbeidet og vi planlegger derfor å oppdatere planen med jevne mellomrom.

Målsetningen for SiljanFotball:
Den overordnede målsettingen for SiljanFotball er å tilby beboerne i Siljan et sundt, attraktivt og bredt fotballmiljø. Gjennom sine aktiviteter skal SiljanFotball bidra til at aktive, trenere og foresatte opplever fotballmiljøet som trivsel fremmende og holdningsskapende.

Sportslige ambisjoner:
Fotballag vil bli etablert for alle aldersgrupper dersom rekrutteringsgrunnlaget tilsier det og økonomien/ trenersituasjonen tillater det. På de laveste alderstrinnene, hvor interessen ofte er størst, kan flere lag på samme alderstrinn bli etablert. Hvis det ikke kan etableres lag i et årskull pga for få spillere så skal disse spille med årgangen over. Alle skal ha et fotballtilbud.

Det vil bli lagt vekt på å ha en lagsammensetning og et aktivitetstilbud som gjør det mulig for de aktive å utvikle seg sportslig innenfor SiljanFotball. Det vil spesielt være viktig å etablere et godt og aktivt fotballmiljø for ungdomstrinnet da dette er en utsatt gruppe.

SiljanFotball anmoder sine trenere i barne og ungdomstrinnene, om å likebehandle spillere som driver annen idrett i vinterhalvåret med spillere som utelukkende spiller fotball. Det skal ikke være diskvalifiserende å drive med vinteridrett. Det viktigste er at barn og unge er i aktivitet.

Fotballgruppen vil legge vekt på sportslig bredde for å kunne tilby idrettsglede til flest mulig i nærmiljøet. Det betyr at eliteidrett eller sterk fokusering på enkelt lag/spillere ikke vil stå sentralt i SiljanFotballs arbeid og prioriteringer. SiljanFotball vil legge forholdene til rette slik at lagene selv kan definere sine egne sportslige ambisjoner.

Eventuelle innvendinger mottas gjerne. post@siljanfotball.no

1 kommentar:

Anonym sa...

There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also.

rH3uYcBX