10. juni 2010

Siljan G10 lag 1 og 2

Begge lag var i dag atter tilbake på Herkules for seriekamp etter helgas Herkules cup. Begge lag var nokså baktunge og uten sprut og fart i beina i første omgang. Begge lag lå mange mål etter to spreke Herkules lag. Men etter en inspirerende pause med masse vann fosset Siljan lagene frem i hele 2.omgang. Det var en enorm innsats og årsbeste fra samtlige!! Gutta tråkka til med stor aggressivitet og trua på seg sjøl.

Theodor var som en veps som surra rundt og tok ballen fra motstanderne, Sverke var som en bauta i forsvaret og skapte store målsjanser. Andreas og Torjus hadde noen herlige raid på kantene og puttet jevnt med mål. 8 år gamle Vetle var med som tilskuer men måtte steppe inn på banen etter skade- og jaggu putta han like godt et mål etter et glimrede raid! Elias var som en magnet på ballen og reddet utrolige sjanser fra Herkules! De gule spillerne ble frustrerte, sure og motløse etter den enorme hvit/ røde Siljan bølgen som møtte dem i andre omgang. Da kampen ble blåst av hadde Siljan snudd 2-6 til pause til 11- 8 seier! Etter noen tunge kamper i det siste var dette en vel fortjent seier etter enorm innsats og vilje til å vinne...

Etter en flott andre omgang og uavgjort kamp for Ronald, Shakir, Eivind, Jostein, Stian og Robin, var trener Espen meget godt fornøyd med opphentingen og kampen!