10. april 2014

Trenerkurs til inspirasjon og motivasjon


Den siste tiden har Louise Rodgers, Toppidrettsgymnaset i Telemark og Tor Arne Svartangen, trenerkoordinator i Odd holdt kurs for Siljan-trenerne, noe som ble tatt svært godt imot av våre trenere.
Louise Rodgers hadde kurs i basistrening, der teoridelen tok seg av hva de hadde fokus på ved TiT, og ned til hva vi kan gjøre med slik trening i Siljan. Deretter viste hun en rekke aktuelle øvelser som kan brukes på våre aller yngste spillere og opp til voksen alder.
Sist tirsdag var Tor Arne Svartangen, trenerkoordinator i Odd, på besøk i Siljan. Svartangen holdt et mini-trenerkurs der han først tok for seg en teoridel med hvordan man arbeider i Odds barne- og ungdomsavdeling i forhold til trening, organisering, differensiering og fotballen med de unge generelt.
I den andre delen viste Svartangen aktuelle øvelser ute på kunstgresset med god hjelp av unge Siljan-spillere fra 10 til 13 år.

Besøkene var interessante, spennende og motiverende, og deltagerne satt igjen med mye i forhold til egen treningshverdag - både i forhold til øvelser og ikke minst litt tankevirksomhet rundt hvordan vi arbeider og kan arbeide med våre spillere.

Bildet er hentet fra praksisdelen av kurset med Svartangen.
(Foto: Frode Berg)

Ingen kommentarer: