17. januar 2014

Maxbo cup, klassisk sprint på Jarseng

Da er første renn i Maxbo cup'en avholdt på Jarseng i regi av IF Ørn. Vi hadde med 12 deltagere, et helt supert oppmøte. Dette til tross for været. Det blåste friskt og snøføyka stod rundt oss. Utrolig moro at så mange ville delta. Vi stilte opp med smøretelt og godt humør.

Smøreteltet holdt godt unna snøføyka for ivrige smørere

















Det var ingenting å si på innsatsen heller. Alle deltok med iver, fokus og høy intensitet. En sprint er kort og krever både hurtighet og kampvilje. Det var det nok av hos Siljan gjengen, så mye at vi tok med oss to førsteplasser hjem igjen. Det var Alida Midtbøe som vant Jenter 11 år, og Tarjei Olsen som delte førsteplassen i Gutter 13 med Vetle Bø Søli fra Ørn. Sander Hannsen kom på en god 5 plass i Gutter 13. Synne Høiseth kom på 9 plass og Linea Myrvang på 10 plass i Jenter 12. 

Det var mange gode plasseringer på resten av gjengen også. I klassene 8-10 år er det ikke rangering, men det var allikevel mange gode tider. 

Her er Synne og Linea klare til start

















Resten av gjengen gav konkurrentene hard motstand. Det var Kristian Berg, Eivor F. Roksund, Frida G. Forsberg, Anders Bakken, Magnus Dahle, Linus Haugen og Stine Hanssen.

Gratulerer til alle sammen som deltok for super innsats.

Neste Maxbo cup er onsdag 22 januar på Heistad. Der er det ski cross i fristil. 

Ingen kommentarer: