16. oktober 2010

G13 - Årsbeste og tabelltopp!

Toppkampen mellom Siljan og Hei ble lagt til lørdag i høstferien. Alle keeperene var enten på ferie eller meldte forfall pga sykdom, og mange andre på laget var også bortreist. Ja, her kunne man funnet mange unnskyldninger dersom laget hadde gått på en smell. Men Siljan består av mange sporty lagspillere, som stiller opp når det gjelder. Matteus tok på seg keeperdrakten og var klar til dyst, Anna og Julie var kampklare mot gutta og Lukas stilte fryktløs opp mot spillere som er opptil tre år eldre!

Kampen ble blåst i gang i et fantastisk høstvær, og Hei etablerte et massivt press på Siljans banehalvdel. Vi som satt på Siljanbenken så for oss to tunge omganger, og det gikk ikke mange minuttene før Hei puttet det første målet. Siljangutta var ikke på hugget, og Hei kjørte på videre. Anna ble satt inn på vingen etter ca ti minutter, og jammen klarte ikke den fokuserte og lynraske jenta å utlikne etter godt Siljanspill. Scoringen så ut til å tenne Ahad - han jaget en "håpløs" ball og klarte å stresse Heiforsvaret nok til å skape en mulighet og scoring. Vi var i ledelse, og heretter tok Siljan helt over spillet. Joachim E. stilte i mål i 2. omgang, og et solid og aktivt Siljanforsvar gjorde ham arbeidsløs! Toppoppgjøret endet med 7-2 til Siljan, der følgende spillere scoret: Medi 2, Anna 2, Matheus 1, Ahad 1 og Kjetil 1.
Siljan er akkurat nå på tabelltopp, med tre poeng ned til nr 2, og en kamp igjen å spille!!
Ja, det blir en spennede kamp på Notodden til torsdag.