28. september 2010

Hauk - Siljan G14.7 1-2

Sist gang vi spilte kamp, var det så vått at skoene knapt har tørket, men i dag var det et fantastisk høstvær. Vestfold ble invadert av sultne Siljan gutter nok en gang. Vi hadde "regnet" ut at Hauk burde være jevngode med oss - og jevnt ble det. Vi ledet riktig nok 2-0 til pause, men en Hauk scoring i 2. omgang gjorde at det ble virkelig spennende. De hadde to jenter med både god teknikk og stor fart, samt en propell i angrep som var vanskelig å stoppe. Men vi klarte å demme opp slik at vi klart å hale seieren i land.

Vi skal nok rette en ekstra stor takk til dagens keeper, Jonas Nyhus, som holdt oss inne i kampen med sitt storspill. Han serverte oss feberredninger og parader og var høyt og lavt hele tiden, noe som helt klart inspirerte medspillerne til innsats.

En annen ting som gledet, var innbytterene som stod langs sidelinjen og oppmuntret sine lagkamerater - derfor kan vi helt klart kalle dette en lagseier.

Målene:

0-1 : Anders etter 11 min

0-2: Marcus etter 35 min (etter flott innlegg fra Kjetil)

Etter kampen kom dagens overaskelse, nybakte boller fra bygdebakeriet til Hege Fjeld! Supert!!

Nå er det en pause til de to siste kampene mot Gullhaug og Vear.