22. april 2010

Seriestart Siljan G13-1

Litt urolig i magen, sov litt dårlig om natten! Har vi trent nok? Er de andre lagene mye bedre? Kommer vi til å bli knust? Kanskje vi er kjempegode i år? Får jeg favorittnummeret på den nye drakta mi? Egentlig litt skummelt med 11 er fotball!! Ja, folkens det er SERIESTART for fotballen i Siljan :-)
Det var en god gjeng med forventningsfulle, spillere, trener, lagleder og foreldre som reiste oppover til Lunde med snøfiller i luften onsdag ettermiddag. I år må vi låne fire spillere i hver kamp fra det andre G13 laget, for å kabalen til å gå opp. Når Anders da brister kragebeinet, og Marcus får strekk på absolutt siste trening før start, da ble det til at vi faktisk måtte ha Martin K som den femte mann med oss.
I første omgang ble vi til tider overkjørt, og vi var veldig på hæla, ikke fikk vi mål på våre store sjanser heller.
3-0 lå vi under, da dommeren blåser av til pause og noen Siljangutter var nok litt frustrerte. Da kommer det fra Martin K "DETTE KLARER VI!", noe som blir sagt med tro i stemmen.
Dette blir fulgt opp av en fantastisk innsats av Ahad, noe som ser ut til å smitte over på hele laget.
Kaptein Østland våkner opp og viser hva han er god for, i tillegg dirigerer han hele laget opp til et konstant høyt press og sjansene kommer i hopetall. Vi ble vitne til løp og angrep i stjerne klassen, og prestasjoner som minner om Gerrard og Messi i storform, dette ble 35 minutter som tilskuerne gladlig hadde betalt penger for å se. Da dommeren blåste av kampen hadde Henry puttet to og Marius ett mål.
3-3 ble altså resultatet, noe som føltes som en seier, fordi vi hadde snudd motgang til medgang!
Ahad ble premiert med DAGENS BANAN, noe som er en nyinnført pris til den på laget som har størst innsats i kampen. Men etter den andre omgangen, burde nok lagleder kjøpt en kasse med bananer! Vi gleder oss alle til neste kamp
PS hørt på banen fra en Skadespiller. " Fy fillern så gode dere ble i andre omgang da!"