15. januar 2010

Gode forhold!


G97 guttene hadde en skikkelig god økt på grusbanen torsdag 14. jan. Forholdene var maksimale av det de kan være på denne årstiden, og det ble kjørt mange gode øvelser der man fint holdt varmen i vinterkvelden. Guttene virker veldig motiverte, og innsatsen var upåklagelig. Treningen ble avsluttet med en Coopertest, som går ut på å løpe lengst mulig på 12 min. Resultatet blir notert og poenget er å ha en oppfølger og måle fremgangen på kondisjonen for hver enkelt spiller rett før kampstart til våren.

Orker man ikke å løpe, så taper man kampene på slutten - så enkelt er det. Vi oppfordrer foresatte til å motivere spillerne til å benytte langrennskiene som et supplement til treningen i vinter, det er både moro og kjempegod trening. Forholdene er supre for tiden. Forøvrig kjempemoro å se at mange foreldre viser interesse av å se og bidra på treningene.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Eventuell skitur: Fellestrening for langrennsgruppa er mandag og onsdag kl. 18.00 fra Siljanhallen. Alle kan delta og alle får oppfølging.

Anonym sa...

Kjenner jeg bare MÅ skrive dette : Man får kondisjon av å trene med ballen også. Kondisjon er da det enkleste å gjøre noe med , men ferdigheten med kula ( taktisk og teknisk ) må være det eneste prioriterte for 97 modeller. Må gjerne gå på ski og løpe , men ikke på fotballtreningen.
Mvh Øystein .T Trener2 NFF

Anonym sa...

100 prosent enig med Øystein!!

Hælgen sa...

Avklaring: Når jeg i innlegget skriver "..et supplement til treningen", så mener jeg i tillegg til ordinær fotballtrening. Mvh Helge Hole

Glenn sa...

Fotballtrening skal gjøres med ball Coopertest er jo steinalder fullstendig
Hilsen Glenn også trener2 NFF

Anonym sa...

Hehe nå ble det debatt.
Jeg har trent disse guttene i 6 år og dette var første gang vi har hatt en løps test. To slike tester i en sesong når man er 13 år går bra.
Min filosofi er også at hver spiller skal ha en ball hver seg på trening og øve på ferdigheter, og det gjør vi på hver trening.

Mvh kjellohallen

Anonym sa...

vi er superfornøyde med trenerene våre, og det er et bra opplegg når det gjelder den kondistreningen!! vi får kondis og det er viktigst det!