23. desember 2009

g96 - 4 Siljangutter går til Odd

Joakim, Viljar, Martin og Andreas bytter klubb.

Det er både hyggelig og vemodig å formidle at noen av gutta fra 96-årgangen nå melder overgang til Odd. Vemodig fordi denne årgangen har vært helt spesielt positiv å ha med å gjøre. Vemodig fordi Rolf og jeg har fulgt dem som trener/lagleder siden før de begynte på skolen.

Samtidig så er det hyggelig at gutter fra Siljan som i motsetning til veldig mange andre nesten ikke har trent fotball utenom sesongen, har utviklet seg slik at de er velkomne til Odd.

Etter sesongslutt har de vært og trent med Odd flere ganger i uka. Det er helt andre forutsetninger for å utvikle seg videre både med tanke på trenere og anleggsfasiliteter. Og det er klart det er utfordrende å være i et nytt og annet treningsmiljø.

Vi ser at dette kan få konsekvenser for noen av lagene i Siljan. Det har vært krevende de siste sesongene å ha tilstrekkelig antall spillere, og når 4 av 8 - 9 gutter fra årsklassen flytter blir det utfordrende. Sannsynligvis klarer Siljan å sette sammen lag slik at alle som vil fortsatt får et tilbud om å spille fotball i Siljan.

Dersom det viser seg at en eller flere vil ha utfordringer med å etablere seg som en del av troppen i Odd så er sannsynligheten stor for tilbakemelding til "moderklubben".

Vi ønsker gutta som flytter på seg alt vel og lykke til. Og vi er stolte over at de har utviklet seg slik at de er  attraktive for sonelag og andre klubber.

Ønsker alle lesere på Siljanil.no en fredfull julehøytid!

Johannes

6 kommentarer:

Anonym sa...

Huff huff

Anonym sa...

Ikke optimalt da både g16 og a laget ble tryglet om å stille lag så 14 åringene hadde ett tilbud....

Anonym sa...

Full forståelse for at de som enten ønsker å satse seriøst på fotball eller ønsker å ha det moro med fotball året rundt, trekker mot klubber som både har flotte helårsanlegg og som har spillermateriell nok til å ha trøkk på alle treninger. Lykke til i by'n!

Anonym sa...

HERREGUD!!!!! jeg synes dette er helt på trynet jeg synes at dere skal bli i SILJAN IL!!!!!!!!

Anonym sa...

Odd tar vel ikke imot 4 spillere ,hvis Siljan ikke kan stille lag,her er det noe som ikke stemmer

Anonym sa...

merkelig at de går til et lag som ikke er noe bedre enn siljan om de hadde spilt her.