4. juli 2007

Husker du vintertreningen ved Heivannet?


Husker noen vintertreningen på parkeringen mellom Holtesletta og Heivannet? Jeg trente i hvertfall der i 1978. Med ispigger skrudd inn i Pumaskoene.
Det er en høydeforskjell på minst 1 meter fra side til side. Allikevel husker jeg tilbake på dette med glede. Det var kjempegøy.
Hvor lenge man holdt på her vet jeg ikke. Noen som vet?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har også trena der,husker også vi trena på parkeringa ved alpinsenteret.Vi hadde treninger på ett jorde på Kiste også, vi var noen tøffinger hahaha.
hilsen
Kjell Olav

Anonym sa...

Dagens treningsforhold er jo fantastiske i forhold til det vi hadde i 83 på A laget. Parkering ved Heivannet er nevnt, 40 cm snø og is ved Ungdomsskolen,Alpinanlegget er nevnt. Husker godt jeg hadde Øistein Ekeli og Lasse Skilbred i hælene som 16 åring .Jeg hørte bare pusten og ispiggene knase bak meg og visste at nå lå jeg dårlig an.

Anonym sa...

I lysa fra den Blå Toyota Carinaen til Kjell Ludvig på asfalten på midtbygda skolen ( nå biblioteket) var jo luksus det da.
Pål Rønningen stilte forøvrig med skruknotter på asfalt . Ikke å anbefale , men allikevel bedre en Ørjan Bragne som prøvde samme skovalg i Skienshallen !!!

Øystein